Historie

 

Elektrotechnisch installatiebedrijf Fa. de Jong in opgericht in 1980 en bestaat dus alweer ruim 35 jaar. Dirk de Jong is de grondlegger van het bloeiende bedrijf. Zijn zoon Ren? de Jong werk al vanaf de LTS mee in het bedrijf en heeft in 2010 de zaak overgenomen en draait het installatiebedrijf nu alleen. In de loop van de jaren heeft Firma de Jong een grote klantenkring opgebouwd van particulier tot bedrijven en gemeente-instellingen.

Firma de Jong is een SEI ( KvINL ) erkend installatiebedrijf wat betekend dat de juiste kennis en kunde aanwezig is om het installatiewerk adequaat uit te voeren. Met een SEI erkenning word aangetoond dat wij beschikken over:

 

  • De vereiste diploma?s en daarop periodiek worden gecontroleerd
  • De juiste kennis en kunde in huis heeft om deskundig te adviseren, degelijk installatiewerk uit te voeren en installaties te onderhouden
  • Het juiste gereedschap, werken volgens de juiste handboeken en in overeenstemming met actuele wet- en regelgeving

 

Dat Firma de Jong al ruim 35 in Vianen werkzaam is kan dus geen toeval zijn. Wij zijn zeer klant gericht, hebben een 24 uurs storingsdienst en denken altijd met de klant mee en zullen ten alle tijden proberen de wensen van de klant in de praktijk uit te voeren. Mocht u vragen hebben over uw huidige installatie, wilt u gaan verbouwen, nieuwe keuken plaatsen of energie besparen dan bent u bij Firma de Jong aan het juiste adres. Voor elke klus kunt u contact met ons opnemen en komen dan eerst langs om het werk met u door te nemen en daar een gepaste offerte voor kunnen uitbrengen.